Sider

torsdag 25. juli 2013

Biscotti á la Kathrine

Biscotti er deilig å knaske på ved siden av kaffen!
Her er dagens kaffeslabras-oppskrift!

Ingredienser
2,5 dl hasselnøttmel (malte hasselnøtter)
(Du kan bruke mandler også)
1/2 dl Havregryn (glutenfrie)
1/2 dl Havremel (glutenfritt)
1 dl Sukrin
1 1/2 dl Herbalife Formula 3 (personalized protein pulver) 
Eventuelt annet bakeprotein
2 ts Bakepulver 
3 egg
1/5 dl (ovnsbrente) mandler

Fremgangsmåte
1. Sett ovnen på 175C
2. Hakk mandlene
3. Bland alle tørre ingredienser
4. Bland inn eggene og rør / kna sammen
5. Dekk et stekebrett med bakepapir
6. Lag to lengder som er minimum 5 cm brede og like lange som stekebrettet.
7. Ta vann på hendene og klem sammen lengdene (form dem) til de er ca 2 cm tykke
8. Stek midt i ovnen ca 15 min.
9. Skjær i skrå biter når lengdene er nystekte
10. Senk varmen til ca 100 C og tørk kakene i ca 35 min




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne inn din kommentar her :)